De ultieme vetverbrandende pillen: Instant Knockout beoordeling

Instant Knockout is niet alleen ontwikkeld voor mannen, maar ook voor vrouwen die graag wat willen afvallen. Deze sterk geformuleerde brander is ontwikkeld om al het overtollige vet kwijt te raken.

Of je nu een regelmatige sportschoolbezoeker bent of gewoon een paar kilo wilt afvallen zonder per se te trainen, Instant Knockout zal zeker een lange weg banen om je reis naar het afvallen soepeler, sneller en minder stressvol te maken!

Een veel voorkomende misvatting over dit product is dat het strikt ontworpen is voor mannen. Het product is eigenlijk niet voor een bepaald geslacht en iedereen die wil krijgen fitter kan het gebruiken als afslank pillen. Het bedrijf had het supplement voornamelijk geformuleerd voor professionele boksers en MMA-vechters, daarom waren de meeste van hun klanten van het mannelijke geslacht.

Tijdens hun officiële lancering hebben veel vrouwelijke klanten echter getuigd van de effectiviteit van Instant Knockout. De wetenschap hierachter is dat het niet uitmaakt of vet wordt opgeslagen in een mannelijk of vrouwelijk lichaam. belangrijkste doel van Instant Knockout om al het overtollige vet te verbranden totdat de gebruiker zijn of haar streefgewicht bereikt.

Als je zelf onderzoek hebt gedaan naar dit soort supplementen, ben je wellicht al ergens anders online Instant Knockout tegengekomen.

 belangrijk om te beseffen dat van de meeste supplementen in deze categorie, inclusief de supplementen op deze pagina, niet is bewezen dat ze op zichzelf vet ‘verbranden’.

Het zijn meestal gewoon voedingssupplementen die een aantal plantenextracten of andere ingrediënten zoals vitamines en mineralen bevatten, die elk een voordeel op tafel kunnen hebben.

U weet dit waarschijnlijk al, maar het is algemeen aanvaard dat de belangrijkste bewezen manier om vet te verliezen, is door vast te houden aan een (verstandig en goed beheerd) dieet en aan lichaamsbeweging waarbij u iets meer calorieën verbrandt dan u verbruikt.

Producten zoals Instant Knockout zijn ontworpen om te worden gecombineerd met de juiste keuzes voor gezonde voeding en levensstijl en terwijl u een licht calorietekort heeft.

Dus, is Instant Knockout een supplement het proberen waard, of zou uw geld beter aan iets anders besteed kunnen worden?

Het doel van deze Instant Knockout-beoordeling is dat we dit specifieke product van dichtbij bekijken om te zien of het de hype kan waarmaken of niet.

We zullen bijzondere aandacht besteden aan de feiten, inclusief de ingrediëntenformule, de doseringen en de aanwijzingen, terwijl we kijken of Instant Knockout onze keuze haalt uit de beste ‘vetverbrander’-supplementen die momenteel te koop zijn.

Dus nu de introducties uit de weg zijn, is het tijd om Instant Knockout nader te bekijken om te zien of het zijn eigen hype kan waarmaken of niet.

Het wordt een persoon aanbevolen om 4 × 500 mg capsule per dag in te nemen om de effecten van het supplement te maximaliseren. Voor de beste resultaten moet het met tussenpozen van hetzelfde aantal uren worden ingenomen. Dit zal uw lichaam helpen zich er langzaam aan aan te passen.

Instant knock-out – de basis

Instant Knockout pills

Dus we hebben al vermeld dat Instant Knockout een van de meer populaire zogenaamde ‘vetverbrander’-supplementen lijkt te zijn.

Het is gemaakt door een in het VK gevestigd supplementenbedrijf genaamd Roar Ambition, dat ook andere gezondheids- en fitnessgerichte voedingssupplementen maakt.

Op het moment van schrijven zul je Instant Knockout niet vinden op Amazon of andere online retailers. Het is momenteel alleen beschikbaar om rechtstreeks bij de fabrikant te kopen op de officiële website.

Het marketingmateriaal beweert dat dit product aanvankelijk was ontworpen om professionele boksers en MMA-jagers te helpen voor een groot gevecht.

De officiële website beweert verder dat Instant Knockout de kracht kan leveren om u te helpen uw doelen te bereiken. Het beweert alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten te gebruiken en belooft je te helpen vooruitgang te boeken zoals de professionals.

Pro MMA Fighter Diego Sanchez is een van de namen die dit product op de officiële website onderschrijven.

Roar Ambition biedt een volledige 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bij dit product (hoewel je een van hun multi-box-bundels moet kopen om hiervoor in aanmerking te komen).

Dit klinkt tot nu toe allemaal redelijk goed voor ons, maar we hebben geleerd om niet te veel aandacht te besteden aan de marketinghype als het gaat om supplementen

In plaats daarvan is het veel beter om je te concentreren op de feiten zoals de ingrediënten en doseringen om een echt en authentiek gevoel te krijgen of een product het echt waard is of niet.

Dus, met dat in gedachten, gaan we verder met het volgende belangrijke gedeelte in onze recensie: de ingrediënten.

Het is goed om te zien dat Road Ambition ervoor heeft gekozen om geen gepatenteerde blend te gebruiken met Instant Knockout.

Dit betekent dat ons duidelijk wordt verteld wat er precies in dit supplement zit, waarbij de doses van elk ingrediënt duidelijk worden vermeld.

Veel supplementfabrikanten kiezen ervoor om gepatenteerde melanges te gebruiken, en dit is meestal geen goed nieuws, want het betekent dat je niet weet hoeveel van elk ingrediënt in elk van de capsules zit.

Laten we ons nu concentreren op de belangrijkste ingrediënten in Instant Knockout:

Vitaminen B6 en B12 – Dit is een goed startpunt voor Instant Knockout. Vitaminen B6 en B12 zijn twee essentiële vitamines die kunnen helpen bij het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid, evenals bij het normaal vrijkomen van energie.

Zink – Zink is een essentieel mineraal dat uw lichaam in kleine hoeveelheden nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Zink kan onder meer bijdragen aan een normale eiwitsynthese en een normaal metabolisme van macronutriënten.

Chroom – Nogmaals, dit is een essentiële voedingsstof. Chroom is een sporenelement dat bijdraagt tot een normaal metabolisme van macronutriënten en het behoud van normale bloedglucoseconcentraties.

Groene thee-extract – Dit is een veelgebruikt ingrediënt waar veelbelovend onderzoek achter zit. Groene thee is niet alleen een populaire warme drank, je weet waarschijnlijk al dat het ook een veelgebruikt supplement is. Instant Knockout gebruikt 500 mg per dagelijkse portie.

Groene koffie-extract – Dit extract is afkomstig van ongebrande koffiebonen. Groene koffiebonen zijn rijk aan een stof genaamd chlorogeenzuur.

Cayennepoeder – Cayennepeper, of een of andere vorm van chili-extract, wordt vaak aangetroffen in supplementen van dit type. Instant Knockout bevat 100 mg per dagelijkse portie.

Glucomannaan – Dit is een voedingsvezel die afkomstig is van de wortel van de konjacplant. Het wordt vaak gebruikt in supplementen in deze categorie.

Watervrije cafeïne – Cafeïne behoeft geen introductie als ingrediënt – het is een van de meest populaire stimulerende middelen ter wereld. Elke dagelijkse portie Instant Knockout bevat 300 mg cafeïne, wat betekent dat elke capsule 75 mg bevat. Om die dosis in context te plaatsen, verwacht je dat je ongeveer 100 mg cafeïne in een sterke kop koffie vindt.

Black Pepper Extract – Topsupplementen bevatten meestal een kleine dosis Black Pepper Extract in elke capsule, omdat wordt aangenomen dat het helpt bij de opname van de andere ingrediënten.

Wat ontbreekt er?

De Instant Knockout-formule bevat veel van de ingrediënten die u in een supplement van dit type zou verwachten.

Een van de belangrijkste nadelen is dat de dosis Glucomannan waarschijnlijk iets hoger had kunnen zijn om de effecten te maximaliseren.

We hadden ook graag gezien dat Roar Ambition geen Gelatine gebruikt voor de capsules, omdat dit betekent dat Instant Knockout niet geschikt is voor Veganisten of Vegetariërs.

Instant knock-out beoordelingen

Instant knockout supplement

Als u zelf onderzoek heeft gedaan, zult u hebben gezien dat veel van de feedback over Instant Knockout online over het algemeen positief lijkt.

Natuurlijk waren er mensen die beweerden dat het niet voor hen werkte. Er zijn altijd mensen die niet denken dat het supplement effectief is geweest.

Een van de nadelen van het feit dat Instant Knockout niet beschikbaar is op sites zoals Amazon, is dat we de klantrecensies daar niet kunnen bekijken voor een meer evenwichtige kijk, in plaats van te vertrouwen op de getuigenissen die op de officiële website worden getoond, die hoogstwaarschijnlijk zijn geselecteerd om vooral positief zijn.

Hoe zit het met instant knock-out bijwerkingen?

U moet altijd uw arts of een gecertificeerde medische professional raadplegen voordat u voor de eerste keer een nieuw supplement gebruikt of belangrijke veranderingen in uw levensstijl aanbrengt.

We raden altijd aan om uw eigen onderzoek naar de ingrediënten te doen voordat u een nieuw product voor de eerste keer probeert.

De aanwijzingen zeggen dat u Instant Knockout niet moet nemen met veel cafeïne of stimulerende producten en dat dit supplement niet geschikt is voor kinderen of zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Het is van vitaal belang dat u het ingrediëntenetiket zorgvuldig leest en de aanwijzingen volgt die bij het product worden geleverd, en dat u de aanbevolen doseringsaanwijzingen niet overschrijdt.

Ons oordeel over onmiddellijke knock-out

Als je op zoek bent naar een zogenaamd ‘vetverbrander’ supplement met ingrediënten als cafeïne, groene thee en cayennepeper, dan kan Instant Knockout een goede optie voor je zijn.

De formule bevat ook enkele belangrijke vitamines en mineralen zoals vitamine B6 en B12, zink en chroom. Hun opname kan helpen om mogelijke tekortkomingen in wat u uit uw voeding haalt, te compenseren.

Instant Knockout bevat een reeks veelgebruikte ingrediënten en bestaat al een aantal jaren.

De kleine nadelen zijn het premium prijskaartje en het feit dat het momenteel niet geschikt is voor veganisten of vegetariërs

Nog iets anders te overwegen?

Onthoud gewoon dat er niet zoiets bestaat als een ‘magische pil’ als het gaat om supplementen in deze categorie.

U moet er altijd voor zorgen dat u zich aan een gezond dieet houdt en regelmatig sport voordat u aan enige vorm van suppletie denkt.

Supplementen zoals Instant Knockout zijn ontworpen om te worden gebruikt als onderdeel van een gezond dieet en lichaamsbeweging waarbij u al een licht calorietekort heeft.

U weet dit waarschijnlijk al, maar voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde algehele levensstijl.

Zoals hierboven vermeld, raden we u ook aan om met uw arts of een gecertificeerde medische professional te praten voordat u een nieuw supplement gebruikt of belangrijke veranderingen in uw levensstijl aanbrengt.

Conclusie van onmiddellijke knock-outbeoordeling – laatste gedachten

Dat brengt ons aan het einde van onze Instant Knockout-beoordeling.

Het is een beproefd supplement dat een reeks veelgebruikte ingrediënten zoals cafeïne, groene thee-extract, glucomannaan en cayennepeper combineert met een aantal vitamines en mineralen zoals vitamine B12 en zink.

De enige kleine nadelen zijn het feit dat het cafeïnegehalte voor sommige mensen wat hoog kan zijn, dat het niet geschikt is voor veganisten of vegetariërs, en dat het een beetje prijzig is.

Foto van auteur

Auteur

Dogan Hermans

Dogan Hermans is een gepassioneerd schrijver en onderzoeker. Hij schrijft al sinds zijn tienerjaren en aarzelde nooit om aan nieuwe blogs te werken.

Gezien zijn ervaring zijn deze beoordelingen goed onderzocht om de beste suggesties voor lezers te bieden.