Fatburner voor vrouwen: Top 5 & ervaringen

fatburner vrouwen

Ben jij klaar met halve resultaten voor veel inspanning? Of ben je op zoek naar een manier om jouw gezonde levensstijl en dieet langer vol te houden? Dan is het misschien tijd om een fatburner voor vrouwen uit te proberen. 

Fatburners zijn een handige manier om sportresultaten te verbeteren en gewichtsverlies doelen te ondersteunen.

Wij helpen je graag op weg met dit overzicht van de 5 beste fatburners voor vrouwen. Lees snel verder!

Onze top 5 fatburners voor vrouwen

Ben je van plan een goede fatburner te gebruiken om dichterbij je doel te komen?

Hieronder hebben we onze top 5 op een rijtje gezet, voor een goed geïnformeerde keuze. 

Fatburner of vetverbranderBelangrijke eigenschappenPrijs per dosering
1. PhenQ60 tabletten op basis van cafeïne, geconcentreerde rode peper extract en essentiële mineralen voor een goed functionerend metabolisme. €1.33
2. Fat Burn Active60 capsules, bevat extracten, vitamines en mineralen die het lichaam effectief stimuleren om vet te verbranden. Met vitamine B5 en zink. €0.83
3. Cabau Fatburner42 porties (drankjes) per pot. Krachtige samenstelling met groene thee-extract, L-theanine en L-tyrosine. Keuze uit vier verschillende smaken en speciaal ontwikkeld voor vrouwen.€0.69
4. XXL Nutrition Women’s Fat Metabolic Support120 capsules op basis van capsicum fruit extract, acai fruit extract en groene thee extract. Met 50 mg cafeïne. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen. €0.29
5. New Nordic Fatburner120 kruidentabletten. Bevat extracten van onder andere zwarte komijn, yerba mate, gember, groene thee en choline. €0.24

Alle bovengenoemde fatburners zijn ontworpen ter ondersteuning van vetverlies in combinatie met een gezonde levensstijl.

De tabletten en drankjes zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar en zwangere vrouwen

1. PhenQ

PhenQ is een afslankformule met krachtige ingrediënten waaronder α-Lacys Reset, die speciaal is ontworpen om betere resultaten te bieden.

Door de combinatie van meerdere actieve bestanddelen helpt PhenQ eetlust te onderdrukken, opgeslagen vet te verbranden en je eetlust te verminderen voor gegarandeerd resultaat. 

Eigenschappen van PhenQ:

 • Verbetert je energieniveau en stemming wat gunstig is voor motivatie en bij dagelijkse activiteiten
 • Onderdrukt je eetlust door nopal cactus en chromium picolinate om zo calorie-inname te verminderen
 • Blokkeert de vetproductie met L-Carnitine Fumaraat2. Fat Burn Active

Fat Burn Active is een eetlustremmer die speciaal is ontwikkeld om binnen een korte tijd maximaal resultaat te behalen.

Door het stimuleren van het lichaam met actieve ingrediënten en vitamines, wordt het uitvoeren van trainingen vergemakkelijkt en de vetverbranding ondersteund. 

Eigenschappen van Fat Burn Active: 

 • Bevat groene thee en cafeïne voor het verminderen van vetopname en verhogen van de energie
 • Xivate – Micro-ingekapseld zorgt voor vier keer snellere opname
 • Bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen en is geproduceerd in de EU
 • Met vitamine B6 en B53. Cabau Fatburner

De Cabau Fatburner is speciaal ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij een gezonde levensstijl en het verbranden van vet.

De unieke samenstelling met groene thee, L-theanine en L-tyrosine zorgt ervoor dat je vol energie en motivatie de dag aankan, om zo je fitnessdoelen te behalen. 

Eigenschappen van Cabau Fatburner: 

 • Geheel vegan dus geschikt voor verschillende levensstijlen
 • Verkrijgbaar in vier smaken: peer, aardbei, groene appel en groene thee met citroen
 • Met zwarte peper extract, cafeïne en vitamine B3, B6 en B124. XXL Nutrition Women’s Fat Metabolic Support

Women’s Fat Metabolic Support bevat een combinatie van hoogwaardige ingrediënten ontwikkeld door professionals en speciaal ontworpen voor vrouwen.

De formule heeft nagenoeg geen bijwerkingen en zorgt ervoor dat je jouw actieve levensstijl gemakkelijk vol kunt houden. 

Eigenschappen van XXL Nutrition Women’s Fat Metabolic Support: 

 • Bevat chroom dat bijdraagt aan een normale vetstofwisseling
 • Speciaal ontwikkeld voor vrouwen
 • Gemaakt met actieve ingrediënten zoals cayennepeper, acai fruit extract, groene thee en groene koffieboon extract5. New Nordic Fatburner

New Nordic Fatburner is een hoogwaardig supplement voor de bevordering van een normaal vetmetabolisme en gewichtsverlies (in combinatie met een gezond dieet).

De kruidentabletten zijn op basis van Yerba Mate een Zuid-Amerikaanse boom die een positieve invloed heeft op gewichtsverlies en de eetlust. 

Eigenschappen van New Nordic Fatburner: 

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Yerba Mate
 • Bevat groene thee, cafeïne, choline, gember en zwarte komijn
 • De formule zorgt ervoor dat jij jouw gezonde levensstijl makkelijk kunt volhouden door middel van bevordering van energieFatburner voor vrouwen kopen: waar moet ik op letten?

Ben je op zoek naar een fatburner voor vrouwen? Met zoveel verschillende producten op de markt, kan dit een uitdaging zijn.

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten voordat je overgaat tot aanschaf. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Hier moet je op letten: 

Individuele behoeften

Iedereen heeft andere doelstellingen en daarom andere wensen als het aankomt op vetverbranders. Sommige fatburners zijn gemaakt voor kortdurend gebruik, terwijl anderen zich meer richten op langdurige ondersteuning van een actieve levensstijl.

Bedenk wat jouw specifieke behoeften zijn en welk resultaat je wilt bereiken. 

Bijwerkingen en medische achtergrond 

Lees je in over de mogelijke bijwerkingen die kunnen voorkomen bij het gebruik van een fatburner. Houd daarnaast rekening met je gezondheid en eventuele medische achtergrond.

Als je niet zeker weet of jij een fatburner veilig kunt gebruiken, neem dan contact op met een huisarts. 

Veiligheid en ingrediënten

Controleer de ingrediënten van de fatburner. Ga niet uit van een mooie verpakking of merk, want dit heeft uiteindelijk niets te betekenen. Het gaat om de ingrediënten zelf!

Zoek naar natuurlijke en veilige ingrediënten zoals groene thee-extract, cafeïne, capsicum, en L-carnitine.

Zorg ervoor dat er geen potentieel schadelijke of verboden stoffen in de fatburner zitten. Door goed op te letten, garandeer je resultaten zonder nare bijwerkingen. 

Onderzoek de effectiviteit van de fatburner 

Het is belangrijk om beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers te lezen om te zien of de fatburner daadwerkelijk resultaat oplevert.

Nu je weet waar je op moet letten, zal de keuze je een stuk makkelijker af gaan en ben je al een stap dichter bij het behalen van je doel! 

Waarom een fatburner of vetverbrander gebruiken?

Er zijn veel verschillende redenen waarom vrouwen ervoor kiezen om een fatburner voor vrouwen te gebruiken.

Zoals de naam al aangeeft, is een fatburner een supplement dat bedoeld is om de vetverbranding te ondersteunen. Het is dan ook de voornaamste reden waarom veel vrouwen beginnen met het gebruik van een vetverbrander. 

Een fatburner is een supplement en zo moet je dit ook echt zien! Het is een aanvulling op een gebalanceerde levensstijl met voldoende beweging en een verantwoord calorietekort. 

Naast vetverlies en gewichtsbeheersing, zijn er nog andere voordelen van het gebruik van een fatburner: 

 • Vetverbranders geven de gebruiker van een energieboost door de stimulerende middelen zoals cafeïne en groene thee. 
 • Eetlust onderdrukken waardoor het makkelijker is om je aan het calorietekort te houden. 
 • Verbeterde training prestaties door het verhogen van de focus, energieniveaus en uithoudingsvermogen. 

Welke soorten fatburners zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten fatburners voor vrouwen beschikbaar. Zo is er een verschil tussen vetverbranders in tabletvorm en fatburner poeders. Beide varianten hebben vaak dezelfde werking, maar de inname is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Naast verschillende inname vormen zijn er ook verschillen in de werking van vetverbranders. Er zijn vetverbranders die de lichaamstemperatuur verhogen, om zo de stofwisseling te versnellen. Ze bevatten vaak ingrediënten zoals cafeïne, groene thee-extract en capsicum.

Daarnaast zijn er eetlustremmers en vetblokkers. Vetblokkers werken door de opname van vet uit voedsel te verminderen, dit wordt vaak gedaan door middel van witte nierbonen, extract of chitosan.

Eetlustremmers zorgen ervoor dat je minder honger hebt waardoor je minder eet. 

Sommige fatburners voor vrouwen richten zich op een gezonde hormonale balans, zoals het reguleren van insuline, cortisol en oestrogeen niveaus.

Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals visolie, vitamine D en magnesium. De laatstgenoemde zijn vaak fatburners die voor een langere tijd kunnen worden gebruikt. 

Zijn fatburners voor vrouwen veilig te gebruiken?

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Ja, fatburners voor vrouwen zijn veilig te gebruiken mits je je aan de voorgeschreven dosering houdt. Daarnaast kun je geen fatburners gebruiken als je in verwachting bent. 

Dat gezegd hebbende, de meeste ervaringen met fatburners wijzen uit dat deze een positieve invloed hebben op de gezondheid.

Soms hebben vetverbranders weinig tot geen effect. Dit hangt af van het type vetverbrander en natuurlijk de persoon die het gebruikt. 

Het overmatig gebruik van vetverbranders kan echter wel nadelige gevolgen hebben.

Indien je allergisch bent voor een van de ingrediënten die in vetverbranders aanwezig zijn is het verstandig om ze sowieso niet te gebruiken.

Daarom is het belangrijk om de ingrediënten zorgvuldig te controleren voordat je ze inneemt.

Blijf ook altijd alert op illegale afslankpillen. Deze zijn helaas ook te koop, maar zorg dat je hier niet voor kiest en kies voor een goed en veilig alternatief.

Conclusie

Onze bovenstaande selectie van fatburners voor vrouwen biedt verschillende, betrouwbare opties met positieve gebruikerservaringen en helpen jou op weg naar een gezondere levensstijl.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kijken naar een andere goede afslankpil, als jij in deze top 5 jouw ideale match nog niet hebt gevonden.

Hieronder hebben we de keuze nog een keer voor je op een rijtje gezet. Veel succes! 

Kies de beste fatburner voor vrouwen:

 1. PhenQ
 2. Fat Burn Active
 3. Cabau Fatburner
 4. XXL Nutrition Women’s Fat Metabolic Support
 5. New Nordic Fatburner