Beste zware eetlustremmers? De 5 beste pillen tegen honger

eetlust remmers

Alle diëten heb je al een keer gevolgd en je bent klaar met dat knagende gevoel in je maag en altijd nee moeten zeggen terwijl jouw maag JA roept, dan kunnen eetlustremmers voor jou de uitkomst bieden.

Eetlustremmers zijn pillen tegen de honger. Ze zorgen dat het hongergevoel onderdrukt wordt, waardoor je eetlust minder wordt en je langer een vol gevoel houdt.

Het gebruik van eetlustremmers is niet helemaal zonder gevaar en je moet goed kijken welke eetlustremmer bij jou past en wat deze precies doet met jouw lichaam.

Wij hebben alle informatie voor jou hieronder op een rijtje gezet. Van zware eetlustremmers die zorgen dat je maar kleine porties kunt eten, tot een homeopathisch middel tegen honger, wat op een natuurlijke manier zorgt dat je minder eetlust krijgt.

Wil je weten welke eetlustremmers het beste bij jou passen? Lees dan gauw verder en bekijk onze top 5.

Onze top 5 beste eetlustremmers

EetlustremmersBelangrijke eigenschappenPrijs per dosering
1. PhenQVermindert je eetlust, verhoogt je energie en stimuleert de vetverbranding€1.67
2. Natuurlijk Presteren FatburnerNatuurlijke vetverbrander en eetlustremmer met groene thee€0.33
3. New Nordic ZuccarinHoudt je bloedsuikergehalte op peil op een natuurlijke manier€0.33
4. Fytostar Anti SnackVermindert de trek in zoetigheid en verhoogt de vetverbranding€0.29
5. XXL Nutrition GlucomannanTabletten met natuurlijke vezels om je hongergevoel te verminderen€0.11

1. PhenQ

PhenQ-fatburner-vrouwen

Niets is zo vervelend als dat lome gevoel, geen energie hebben en steeds denken aan eten als je wilt afvallen. PhenQ heeft een aantal eigenschappen zodat je je fit en vrolijk blijft voelen en niemand jou kan beschuldigen van een slecht humeur als je op dieet bent.

Met behulp van PhenQ doe je er, naast gezond eten, echt alles aan om ervoor te zorgen dat jouw gewicht omlaag gaat terwijl je hongergevoel wordt onderdrukt.

 • Remt de eetlust
 • Geeft energie
 • Stimuleert vetverbranding
 • Stopt vetproductie2. Natuurlijk Presteren Fatburner

Een natuurlijke pil om de honger te onderdrukken. Bevat 18 werkzame ingrediënten die helpen bij het afvallen of minder eten. Geen chemische ingrediënten waaronder als hoofdbestanddeel groene thee, wat een natuurlijke vetverbrander is.

 • Vermindert het hongergevoel
 • Veel energie dankzij een uitgebalanceerde mix van vitaminen zoals vitamine B12
 • Geen opgejaagd gevoel: bevat slechts 4.8 mg cafeïne (uit groene thee extract) 3. New Nordic Zuccarin

Jouw lichaam is waarschijnlijk gewend aan een regelmatige inname van suikers. Doordat je minder eet en suikers vermijdt, krijg je vaak een terugslag waarbij het niet ondenkbaar is dat je weer naar die reep chocola grijpt om dat rotgevoel kwijt te raken.

New Nordic Zuccarin is een eetlustremmer die ook zorgt dat jouw bloedsuikerspiegel op orde blijft, waardoor cravings tot het verleden behoren.

 • Draagt bij aan een normaal koolhydraatmetabolisme
 • Aangevuld met chroom picolinaat
 • Normaliseert je bloedsuikergehalte4. Fytostar Anti Snack Afslankpillen

Twee natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je minder zin krijgt in zoet en vet eten. Een eetlustremmer die gericht is op de moeilijke momenten als je wilt afvallen.

Het ondersteunt op het moment dat je het even lastig hebt om aan jouw dieet te houden en zorgt ervoor dat je de motivatie kunt behouden. Wat je eet wordt minder goed opgenomen, waardoor het zorgt dat je sneller afvalt.

 • Vermindert je zin in zoet
 • Zorgt dat het lichaam minder vet opneemt
 • Met Garcinia: een natuurlijke hongerstiller 5. XXL Nutrition Glucomannan

Glucomannan wordt verkregen uit de Konjacplant. Een volledig natuurlijke eetlustremmer en dat is ook precies wat het doet. Deze knol kan tot honderd keer zijn eigen gewicht in water opnemen.

Het is dan ook belangrijk (net als bij elk dieet) dat je voldoende drinkt. In dit geval om te zorgen dat het product water opneemt in jouw maag en daardoor een vol gevoel geeft.

 • Natuurlijk product zonder bijwerkingen
 • Bevordert een goede stoelgang doordat deze eetlustremmer veel vezels bevat
 • Onderdrukt je hongergevoelEetlustremmers kopen: De aandachtspunten

Eetlustremmers zijn ondersteuners tijdens een gewicht beperkend dieet. Ze zorgen ervoor dat je minder trek krijgt en daardoor beter jouw dieet kunt volhouden.

Het beste resultaat krijg je als je daarnaast kiest voor gezonde voedingsmiddelen die uitgebalanceerd zijn. Zoals met alles in het leven waar té voor staat… niet doen. 

Daarnaast is het belangrijk dat je veel water drinkt. Vind je dat niet zo lekker, kies dan voor thee of maak zelf ijsthee met weinig suiker of zoetstof. Probeer je te beperken in het drinken van koffie of zwarte thee omdat deze vochtafdrijvend zijn.

 Als je eetlustremmers koopt, let dan op het volgende:

 • Lees de omschrijving aandachtig door en kijk of er geen allergenen in zitten
 • Kies het liefst voor een natuurlijk middel
 • Kijk naar de eigenschappen en of die bij jou passen
 • Zorg dat je de eetlustremmer volgens voorschrift gebruikt
 • Blijf gezond eten en voldoende water drinken 

Twijfel je of je een eetlustremmer mag gebruiken? Neem dan even contact op met jouw huisarts.

Uiteraard zijn er ook veel illegale eetlustremmers te koop. Deze koop je niet via officiële websites en komen vaak uit het buitenland.

Deze pillen tegen honger gevoel kunnen stoffen bevatten als amfetamine, waardoor ze jouw gezondheid in gevaar kunnen brengen. 

Dit kan je voorkomen door jouw pillen om honger te stillen te kopen in een vertrouwde Nederlandse webshop. 

Waarom eetlustremmers gebruiken?

Eetlustremmers kunnen ervoor zorgen dat je jouw motivatie behoudt voor het afvallen. Ze helpen om het hongergevoel te onderdrukken.

Zorgen dat je minder zin krijgt in zoet en het motiveert als je sneller afvalt doordat ze vaak de vetverbranding stimuleren en zorgen dat vet zich minder snel vormt. 

En wat is er nou motiverender dan jouw lichaam in positieve zin te zien veranderen, terwijl je geen hongergevoel hebt en je er beter uit gaat zien? 

Overgewicht brengt allerlei gezondheidsproblemen met zich mee: hoge bloeddruk, grotere kans op diabetes, gewrichtsproblemen en hartproblemen. Ben je lichter, dan beweeg je ook makkelijker en kom je minder snel aan doordat je meer vet verbrandt.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van eetlustremmers?

Eetlustremmers zijn natuurlijk geen wonderpillen. Je moet er zelf ook veel voor doen om te zorgen dat jouw gewicht en BMI omlaag gaan. De combinatie van een lage inname van calorieën en een hoog verbruik ervan zorgt voor gewichtsafname. 

Slik je medicatie waardoor je snel gewicht erbij krijgt of ben je wat minder mobiel en te zwaar, dan is het verstandig ook jouw arts in te schakelen. 

Sporten en minder eten is aan te raden, maar wel op de juiste manier en vaak werkt begeleiding motiverend. 

Ga je naast het gebruik van eetlustremmers ook sporten? Dat is prima natuurlijk. Zoek iets wat bij jouw niveau past en voorkom blessures.

Houd er ook rekening mee dat spierweefsel zwaarder weegt dan vet. Het kan dus zijn dat je in gewicht niet zo snel afvalt, maar dat je wel meer spieren ontwikkelt en daarmee ook een gezonder en slanker lijf. 

Zijn zware eetlustremmers veilig te gebruiken?

Alle eetlustremmers die verkrijgbaar zijn in Nederland via betrouwbare zijn veilig te gebruiken, mits je je houdt aan de aanbevolen dosering

Er zijn echter wel een aantal uitzonderingen. Gebruik je bijvoorbeeld medicijnen? Dan is het altijd verstandig om eerst contact op te nemen met je arts of apotheek om te kijken of het samengaat met jouw medicijnen.

Zo kunnen eetlustremmers met citrusextract ook grapefruit bevatten. Dit zorgt ervoor dat veel medicijnen niet goed kunnen worden opgenomen en dus niet meer voor jou werken.

Ook zijn er eetlustremmers die er juist voor zorgen dat de medicatie te snel wordt opgenomen, waardoor je meer last kunt krijgen van bijwerkingen.

Daarnaast zijn de meeste eetlustremmers niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Overleg bij twijfel met je huisarts of verloskundige. 

Veelgebruikte ingrediënten in eetlustremmers en hun werking

In dit artikel geven we vooral informatie over eetlustremmers die je kunt krijgen in de “vrije verkoop”. Hiervoor heb je dus geen recept nodig en er komt geen controle door een arts aan te pas.

De eetlustremmers die wij hier noemen bevatten veelal natuurlijke ingrediënten die redelijk veilig te gebruiken zijn.  

Gebruik je voorgeschreven eetlustremmers, dan hoort daarbij ook altijd een controle door een arts en wordt je nauwkeurig in de gaten gehouden omdat deze zware eetlustremmers voor veel bijwerkingen kunnen zorgen en zelfs gevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid.

De natuurlijke ingrediënten die je in veel eetlustremmers tegenkomt:

 • Chroom picolinaat: zorgt voor een gevoel van verzadiging omdat jouw insulineniveau stabiel blijft
 • Azijn of appelazijn: zorgt voor versnelde vetverbranding
 • Voedingsvezels: zorgen voor een vol gevoel doordat ze opzwellen in de maag
 • Chondrus Crispus of Irish Moss: Een verdikkingsmiddel dat een laag in de maag vormt waardoor je minder trek krijgt
 • Groene thee: bevordert de spijsvertering en geeft energie

Hoe gebruik je pillen tegen honger het best?

Pillen tegen honger gevoel of eetlustremmers gebruik je het best meerdere malen per dag. Neem de pillen een half uur voordat je gaat eten met voldoende water in bijvoorbeeld. Drink daarnaast veel water gedurende de dag.

Aangeraden wordt dat je zo’n anderhalf tot twee liter water drinkt per dag naast koffie, thee en andere dranken. 

Ervaar je bijwerkingen of voel je je anders? Stop dan even met het innemen en kijk of de bijwerkingen weggaan. In dat geval past dit middel niet goed bij jou en raden we aan dit niet verder in te nemen.

Daarnaast zorg je natuurlijk dat je gezonde voeding eet die zo min mogelijk bewerking heeft ondergaan. Dus geen voeding uit pakjes en zakjes, maar vers gekookt en veel fruit en groenten. Vermijd producten met veel suiker of vet zo veel mogelijk.

Wat kan ik nog meer doen om af te vallen?

 • Naast het gebruik van eetlustremmers en afslankpillen helpt het om gezond te eten. Ga daarbij ervan uit dat als een product bewerkt is en uit veel ingrediënten bestaat, het wellicht niet zo goed past bij jouw dieet.

  Eet veel producten die uit 1 ingrediënt bestaan. Kook zelf je maaltijden, dan weet je wat er in gaat. En ga je toch een keer uit eten, kies dan verstandig voor eenvoudige maaltijden met veel groenten.
 • Eet je vegetarisch, let dan op je inname van volvette kaas en melkproducten. Deze bevatten vaak veel vetten. Deze zijn lekker verzadigend, maar zorgen voor gisting in je maag en darmen en passen niet altijd in een gewichtverlagend dieet.
 • Zorg dat je voldoende beweegt. Pak de trap in plaats van de lift en maak wat vaker een ommetje. Kies  bijvoorbeeld voor een avondwandeling in plaats van een film op de bank.

  Zet je sporttas bij de voordeur zodat je geen excuus hebt om niet te gaan, maar zo weg kunt sprinten.
 • Verwen jezelf: Kies een dag in de week dat je één ding eet wat je zó lekker vindt. Maak er een vast ritueel van en betrek je omgeving erin zodat het een echt feestje wordt. Zo houdt je jouw dieet veel beter vol. Onthoud wel; blijf binnen de perken.

Conclusie

De werking van een eetlustremmer of fatburner verschillen per persoon en zijn ook afhankelijk van wat je verder eet of drinkt. Ze zijn er om jou te ondersteunen bij een gezond dieet waardoor je af kan vallen. 

Koop nooit producten bij een bedrijf wat je niet vertrouwt of wat niet natuurlijk is. Deze kunnen schadelijke stoffen bevatten die meer goed doen dan dat ze helpen.

Lukt het je niet om af te vallen en heb je hulp nodig daarbij? Dan raden we je aan om eens contact op te nemen met jouw huisarts.

Je dieet ondersteunen kun je het ondersteunen met onze top 5 beste eetlustremmers:

 1. PhenQ
 2. Natuurlijk Presteren Fatburner
 3. New Nordic Zuccarin
 4. Fytostar Anti Snack
 5. XXL Nutrition Glucomannan