Afslankpillen & Fatburners van Kruidvat – Ervaringen & Review

Gepubliceerd door Kaz op

afslankpillen-fatburners-kruidvat-ervaringen-review

Ben je vastberaden om die extra kilo’s kwijt te raken en zoek je naar een effectieve oplossing? Vraag je je af of de afslankpillen van Kruidvat jouw geheime wapen kunnen zijn in de strijd tegen overtollig gewicht?

Je bent niet alleen! Met een overvloed aan producten die beloven wonderen te verrichten, is het begrijpelijk dat je twijfels hebt over welke afslankpillen nu echt werken.

In dit artikel duiken we dieper in de afslankpillen die je kunt vinden bij Kruidvat. We bespreken de ingrediënten en werkzame stoffen en onderzoeken de resultaten die gebruikers hebben behaald.

Kun je echt vertrouwen op deze afslankpillen? Zijn ze jouw investering waard? En wat kun je verwachten qua resultaten?

Lees verder om erachter te komen of de afslankpillen en fatburners van Kruidvat jou kunnen helpen jouw streefgewicht te bereiken.

Kruidvat afslankpillen

Met meer dan 1.000 winkels in Nederland en België doet ook de Kruidvat mee aan het verkopen van afslankpillen. De Kruidvat staat bekend om haar betaalbaarheid, breed assortiment en huismerkproducten.

Ze verkopen een afslankpil van Body & Fit, en hebben ook een eigen afslankpil. Deze afslankpil kun je voor een goedkope prijs inslaan, en je mag er maximaal 6 van nemen per dag. Er zitten 80 capsules in 1 potje.

De Kruidvat verkoopt op dit moment geen keto pillen meer.

Ingrediënten van de Kruidvat afslankpillen

De afslankpillen van de kruidvat bevatten de volgende ingrediënten:

  1. Plantesterolen

Dit ingredient komt van nature voor in plantaardige olien en voedingsmiddelen zoals granen, noten en zaden. Ze kunnen helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte, maar er is geen overtuigend bewijs dat ze rechtstreeks betrokken zijn bij vetverlies.

  1. Vitamine B6

Vitamine B6 speelt een belangrijke rol in het metabolisme van eiwitten, koolhydraten en vetten. Het speelt een rol bij de afbraak en verwerking van deze voedingsstoffen. Het kan je metabolisme een boost geven, maar je zult hier geen kilo’s van af vallen.

  1. Capsicum extract

Capsicumextract wordt gewonnen uit hete pepers en bevat een stof genaamd capsaïcine. Capsaïcine kan je metabolisme verhogen, je eetlust verminderen en tijdelijk je vetverbranding stimuleren.

Het kan dus een klein effect hebben op het verliezen van vet. Over het algemeen zijn de effecten van capsicum extract op gewichtsverlies erg bescheiden.

Ervaringen & Reviews van Kruidvat vetverbranders

Op de website van de Kruidvat kun je (helaas) geen reviews plaatsen. We moesten hierdoor even surfen op het internet, maar we hebben wel een aantal reviews op andere websites gevonden.

Over het algemeen zijn de reviews negatief over de afvalpillen van de Kruidvat, wat ook te begrijpen is als we naar de beperkte ingrediënten kijken. 

De meeste gebruikers ervaren weinig tot geen effect, en ook dit kunnen we weer terugkoppelen aan de ingrediënten. De vetverbranders van de Kruidvat missen allerlei andere belangrijke ingrediënten die voor vetverlies zorgen.

Verlies je kilo’s vet met de afslankpillen van de Kruidvat?

Als we kijken naar de ervaringen en de ingrediënten van de fatburner, dan is het antwoord overduidelijk “nee” op deze vraag.

Ja het is goedkoop, maar als het weinig tot geen effect heeft, kun je beter je energie steken in het vinden van andere goede afslankpillen of eetlustremmers.

Wel of geen Kruidvat afslankpillen kopen?

Wij raden de Kruidvat fatburner capsules niet aan. Ze zijn erg goedkoop, maar de effecten hiervan zijn minimaal.

Ook de reviews en ervaringen zijn over het algemeen negatief. Je kunt beter opzoek gaan naar een andere goede afslankpil.

Body & Fit Fatburner Kruidvat

Body & Fit is een bedrijf dat zich specialiseerd in voedingssupplementen en gezonde producten.

Het is opgericht in 1995 en is sinds dien uitgegroeid tot een groot bekend merk in de fitness/voedings industrie, en heeft ook samenwerkingen met bedrijven zoals de Kruidvat.

De fatburner van Body & Fit ligt ook in de winkel van Kruidvat. 1 doosje bevat 60 pillen en het wordt aangeraden om deze fatburner 1 keer per dag in te nemen, bij voorkeur s’ochtends mede omdat het ook cafeïne bevat. Ook deze fatburner heeft een aantrekkelijke prijs.

Body & Fit Fatburner ingrediënten

De Body & Fit fatburner bevat de volgende ingrediënten:

  1. Cafeïne Anhydrous

Cafeïne kan het energieniveau verhogen en de alertheid verbeteren. Het kan ook het metabolisme en de vetoxidatie (vetverbranding) tijdelijk verhogen, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies.

  1. Carnitine L-Tartrate

Carnitine is een aminozuur dat betrokken is bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën, waar ze worden verbrand voor energie.

Carnitine L-Tartraat is een vorm van carnitine die soms wordt gebruikt als supplement. Het kan de vetoxidatie ondersteunen en mogelijk bijdragen aan gewichtsverlies. Het bewijs voor de effectiviteit ervan is echter gemengd.

  1. Capsicum extract

Capsicumextract wordt gewonnen uit hete pepers en bevat een stof genaamd capsaïcine. Capsaïcine kan je metabolisme verhogen, je eetlust verminderen en tijdelijk je vetverbranding stimuleren.

Het kan dus een klein effect hebben op het verliezen van vet. Over het algemeen zijn de effecten van capsicumextract op gewichtsverlies wel erg bescheiden.

  1. Groene koffiebonenextract

Groene koffiebonen bevatten chlorogeenzuur, dat mogelijk het gewichtsverlies kan bevorderen door de opname van glucose te vertragen en het metabolisme te verhogen.

Het bewijs voor de effectiviteit ervan is echter beperkt en meer onderzoek is nodig om de rol ervan bij gewichtsverlies beter te begrijpen.

  1. Groene thee-extract

Groene thee bevat catechines, waaronder epigallocatechinegallaat (EGCG), die het metabolisme kunnen verhogen en de vetoxidatie kunnen stimuleren.

Groene thee-extract kan ook de eetlust verminderen. Het kan bijdragen aan gewichtsverlies, maar het effect is meestal mild en kan verschillen van persoon tot persoon.

Ervaringen & Reviews Body & Fit Fatburner

Als we op de officiele site van Body & Fit kijken zien we dat de reviews daar over het algemeen best wel positief zijn. Op het moment heeft het product 4,3/5 sterren, en zie je in de reviews dat mensen de effecten er wel van merken.

Ook zien we dat mensen zeggen dat je niet al te snel resultaat moet verwachten en je wel een aantal weken geduld moet hebben om uberhaupt vetverlies te zien.

Er zijn ook een aantal mensen die buikpijn krijgen van de Body & Fit fatburner.

Dit verschilt een beetje per persoon, maar mocht je toch last krijgen van buikpijn dan is het misschien een goed idee om eens te kijken naar een andere afslankpil, bijvoorbeeld de Etos afslankpillen.

Wat ook zien is dat veel mensen deze pil ook gebruiken voor de cafeïne om ze een boost te geven, dus houd er rekening mee dat er cafeïne in deze fatburner zit.

We kunnen zeggen dat over het algemeen gebruikers van deze fatburner positief zijn.

Verlies je kilo’s vet met de afslankpillen van de Body & Fit?

Als we naar de reviews en de ingrediënten kijken kan je zeggen dat deze fatburner in iedergeval zijn werk doet als vetverbrander. Het duurt eventjes voordat je de effecten merkt, maar de effecten zijn er.

Het verschilt natuurlijk per persoon, maar over het algemeen kunnen we “Ja” als antwoord geven op deze vraag. Vergeet niet dat beweging en voeding in combinatie met een fatburner de meest efficiente manier is om vet te verliezen.

Wel of geen Body & Fit Fatburners kopen?

Wij raden deze fatburner voorzichtig aan. Volgens de reviews en de ingrediënten merk je dus wel degelijk effect bij deze fatburner ook al duurt het wat langer.

Al met al is de Body & Fit fatburner een goede budget optie. Vergeet niet dat er cafeïne in zit, en sommige mensen buikpijn krijgen van deze fatburner. 

Kortom

In conclusie kan je dus het beste de Body & Fit fatburner kopen bij de Kruidvat. De Fatburner van de Kruidvat zelf heeft weinig tot geen effect en de reviews over deze afslankpil zijn slecht.

Daarentegen zijn de reviews over de Body & Fit fatburner positief, en is dit dus ook een goede budget fatburner.

Toch zijn er betere fatburners op de markt en hier heb je dan ook ruime keuze in.


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *